Avís legal

1.- Responsable del tractament

ASSOCIACIÓ ENTREPOBLES

2.- Tipus de dades i Finalitat del tractament

Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides, com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://entrepobles.org i altres mitjans, gestionar els nostres serveis, les activitats i prestacions que oferim a les nostres sòcies, la gestió comercial i administrativa de l’Associació.

3.- Legitimació del tractament

Consentiment de l’usuari/ària, compliment d’obligacions legals, l’execució dels contractes que es generin entre l’Associació i proveïdors/es, treballadors/es, o tercers i, si s’escau, els interessos legítims de l’Associació.

4.- Termini de conservació

Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal.

5.- Destinataris/àries

Les dades que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de l’ASSOCIACIÓ ENTREPOBLES i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació dels nostres serveis o gestió de les nostres activitats.

6.- Exercici de drets

Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.

7.- Reclamació davant l’Autoritat de Control

Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

8.- Legislació

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

9.- Actualització

Novembre 2023

VIU EL CINEMA FEMINISTA

SUMA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER

Vive el cine feminista

Súmate a nuestra Newsletter